Διάταξη του Δικαστηρίου (έβδομο τμήμα) της 9ης Ιουλίου 2010 –
The Wellcome Foundation κατά ΓΕΕΑ
(Υπόθεση C‑461/09 P)
«Αίτηση αναιρέσεως – Κοινοτικό σήμα – Λεκτικό σήμα FAMOXIN – Αίτηση περί κηρύξεως της ακυρότητας εκ μέρους του δικαιούχου του εθνικού λεκτικού σήματος LAΝOXIN – Απόρριψη της αιτήσεως περί κηρύξεως της ακυρότητας»
Αίτηση αναιρέσεως – Λόγοι αναιρέσεως – Πεπλανημένη εκτίμηση των πραγματικών περιστατικών και των αποδεικτικών στοιχείων – Απαράδεκτο – Έλεγχος από το Δικαστήριο της εκτιμήσεως των πραγματικών περιστατικών και των αποδεικτικών στοιχείων – Αποκλείεται πλην της περιπτώσεως παραμορφώσεως του περιεχομένου των εν λόγω στοιχείων (Άρθρο 225 § 1, ΕΚ· Οργανισμός του Δικαστηρίου, άρθρο 58, εδ. 1) (βλ. σκέψη 21)
Αντικείμενο
Αίτηση αναιρέσεως κατά της αποφάσεως του Πρωτοδικείου (έβδομο τμήμα) της 23ης Σεπτεμβρίου 2009, T-493/07, T-26/08, T-27/08, GlaxoSmithkline-Laboratórios Wellcome de Portugal - The Wellcome Foundation κατά ΓΕΕΑ, με την οποία το Πρωτοδικείο απέρριψε προσφυγή ακυρώσεως του δικαιούχου του εθνικού λεκτικού σήματος «LANOXIN», για προϊόντα της κλάσεως 5, κατά της αποφάσεως R 8/2007-1 του πρώτου τμήματος προσφυγών του Γραφείου Εναρμονίσεως στο πλαίσιο της Εσωτερικής Αγοράς (ΓΕΕΑ) της 14ης Σεπτεμβρίου 2007, περί απορρίψεως προσφυγής κατά της αποφάσεως του τμήματος ακυρώσεων με την οποία δεν έγινε δεκτή η αίτηση της νυν αναιρεσείουσας περί ακυρώσεως του κοινοτικού λεκτικού σήματος «FAMOXIN», για προϊόντα και υπηρεσίες της κλάσεως 5.
Διατακτικό
Το Δικαστήριο διατάσσει:
1)
Απορρίπτει την αίτηση αναιρέσεως.
2)
Καταδικάζει την The Wellcome Foundation Ltd στα δικαστικά έξοδα.
Full & Egal Universal Law Academy