MAHKEMESİ : Ağır Ceza Mahkemesi
SUÇ: Kasten öldürme
TÜRK MİLLETİ ADINA
1-Karar başlığındaki olay tarihinin, 09.12.2012 yerine 09.10.2012 olarak yazılması mahallinde düzeltilebilir bir yazım hatası olarak değerlendirilmiştir.
2-Katılan . vekilinin, yasal süresinden sonra yaptığı temyiz isteminin CMUK'un 317. maddesi gereğince reddine karar verilmiştir.
3-Sanık ., maktül . kasten öldürme suçundan kurulan beraat hükmünü, katılan . ve Cumhuriyet Savcısının temyizi ile sınırlı olarak yapılan incelemesinde,
Toplanan deliller karar yerinde incelenip, sanık . maktül . kasten öldürme suçundan elde edilen delillerin hükümlülüğe yeter nitelik ve derecede bulunmadığı gerekçeleri gösterilerek mahkemece kabul ve takdir kılınmış olduğundan, katılan . vekili ve Cumhuriyet Savcısının sübuta yönelen ve yerinde görülmeyen temyiz itirazlarının reddiyle, hükmün tebliğnamedeki düşünceye uygun olarak ONANMASINA, 08.03.2016 gününde oybirliği ile karar verildi.