MAHKEMESİ :Ağır Ceza Mahkemesi
SUÇ : Çocuğu kasten öldürmeye teşebbüs, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma
HÜKÜM : 1- Çocuk mağdur ...'a yönelik kasten öldürmeye teşebbüs suçundan TCK'nun 82/1-e, 35, 62, 53. maddeleri uyarınca 16 yıl 8 ay hapis cezası,
2- Çocuk mağdur ...'a yönelik kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçundan TCK'nun 109/1, 109/3-f, 62, 53. maddeleri uyarınca 5 yıl hapis cezası.
TÜRK MİLLETİ ADINA
Sanık ... hakkında çocuk olan mağdur ...'e yönelik nitelikli kasten öldürmeye teşebbüs ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma iddiasıyla açılan kamu davasında; 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanunun 2 ve 20/2. maddeleri uyarınca kamu davasına katılma hakkı bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kayseri İl Müdürlüğünün davadan haberdar edilmediği ve gerekçeli kararın tebliğ edilmediği anlaşılmakla, kararın adı geçen kuruma tebliğiyle, tebliğ evrakı ve temyiz dilekçesi verilmesi halinde dosyaya eklenmesinden ve bu durumda ek tebliğname düzenlenmesinden sonra geri gönderilmesi amacıyla dosyanın mahalline gönderilmek üzere Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına TEVDİİNE, 08/11/2017 gününde oybirliği ile karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy