MAHKEMESİ :Ceza Dairesi
SUÇ : Bir suçu gizlemek veya başka bir suçun delillerini gizlemek ya da yakalanmamak amacıyla öldürme, yağma
HÜKÜM : 1- Sanığın ...'yi bir suçu gizlemek veya başka bir suçun delillerini gizlemek ya da yakalanmamak amacıyla öldürmek suçundan TCK'nun 82/1-h, 62/1, 53/1-2-3, 63. maddeleri uyarınca müebbet hapis cezası,
2- Sanığın silahla kendini tanınmayacak hale sokarak konutta gece vakti yağma suçundan TCK'nun 149/1-a-b-d-h, 62/1, 53/1-2-3, 63. maddeleri uyarınca 10 yıl hapis cezası.
TÜRK MİLLETİ ADINA
Sanık ... hakkında maktul ...’e karşı nitelikli kasten öldürme, nitelikli yağma suçlarından kurulan mahkumiyet hükümlerinin, sanık ve müdafii tarafından temyiz edilmesi üzerine yapılan incelemede; Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesinin 30.11.2016 tarih 2016/15 E. 2016/128 Karar sayılı kararında isabetsizlik görülmemiş olduğundan, sanık ve müdafiinin sübuta, yağma suçu yönünden fazla ceza tayinine yönelen ve yerinde görülmeyen sair temyiz itirazlarının ESASTAN REDDİNE, 18/06/2018 gününde oybirliği ile karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy