MAHKEMESİ :Ağır Ceza Mahkemesi
SUÇ : Başka bir suçu işleyememekten kaynaklanan infialle öldürmeye teşebbüs, silahla ve işyerinde yağmaya teşebbüs
HÜKÜM : 1-Başka bir suçu işleyememekten kaynaklanan infialle öldürmeye teşebbüs eyleminden TCK'nin 82/1-i, 35, 62, 53/1-2-3, 63. maddeleri uyarınca 13 yıl 4 ay hapis cezası,
2-Silahla ve işyerinde yağmaya teşebbüs eyleminden TCK'nin 149/1-a-d, 35, 62, 53/1-3, 63. maddeleri uyarınca 5 yıl hapis cezası.
TÜRK MİLLETİ ADINA
Toplanan deliller karar yerinde incelenip, sanık İsamettin Kantekin’in mağdur ...’ya yönelik nitelikli öldürmeye teşebbüs ve yağma suçlarının sübutu kabul, oluşa ve soruşturma sonuçlarına uygun şekilde suç nitelikleri tayin, takdiri indirim sebebinin niteliği takdir kılınmış, savunması inandırıcı gerekçelerle reddedilmiş, incelenen dosyaya göre bozma kararı üzerine verilen hükümlerde bir isabetsizlik görülmemiş olduğundan, sanık müdafiinin eksik incelemeye, sübuta, sair hususlara yönelen ve yerinde görülmeyen temyiz itirazlarının reddiyle hükümlerin tebliğnamedeki düşünce gibi ONANMASINA, 11/03/2019 gününde oy birliği ile karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy