...
Taraflar arasında görülen davada;
Davacılar, kayden malik oldukları 1 ve 10 parsel sayılı taşınmazlarına davalı tarafından haksız yere yapılan duvarın yıkılmasını istemişlerdir.
Davalı, davanın reddini savunmuştur.
Mahkemece, davalıya ait duvarın davacıların taşınmazlara herhangi bir tecavüzünün bulunmadığı gerekçesiyle davanın reddine karar verilmiştir.
Karar, davacılar tarafından süresinde temyiz edilmiş olmakla; Tetkik Hakimi ...'ın raporu okundu, düşüncesi alındı. Dosya incelendi, gereği görüşülüp düşünüldü.
-KARAR-
Dosya içeriğine, toplanan delillere, hükmün dayandığı yasal ve hukuksal gerekçeye ve özellikle delillerin takdirinde bir isabetsizlik bulunmamasına göre; davacıların temyiz itirazı yerinde değildir. Reddiyle usul ve yasaya uygun olan hükmün ONANMASINA, aşağıda yazılı 3,15 .-TL. bakiye onama harcının temyiz eden davacılardan alınmasına, 12.02.2013 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.
....
Full & Egal Universal Law Academy