MAHKEMESİ :SULH HUKUK MAHKEMESİ
DAVA TÜRÜ : HAKSIZ İŞGAL NEDENLİ
Taraflar arasındaki davadan dolayı ... Sulh Hukuk Mahkemesince verilen 10.03.2011 gün ve 2006/1588 Esas, 2011/369 Karar sayılı kararın Yargıtayca incelenmesi süresinde davalılar ..., ... ve ... vekili tarafından istenilmiş olmakla, dosya tetkik olunarak gereği düşünüldü.
-KARAR-
Çekişmeye konu 1696 parsel sayılı taşınmazın tüm bağımsız bölüm maliklerini gösterir sicil kayıtlarının evrak arasında bulunmadığı, öte yandan davalıların temyiz aşamasında 1695 parseldeki 16 nolu bağımsız bölümün yargılama sırasında eldeğiştirdiğini ve yeni malikin davada yeralmadığını iddia ettikleri anlaşılmakla,
Davaya konu 1695 ve 1696 parsel sayılı taşınmazlarda yeralan tüm bağımsız bölümlerin tedavüllü tapu kayıt larının ilgili tapu sicil müdürlüğünden temin edilmesi, geri çevirmeyle istenilen kayıtların eksiksiz yerine getirilip getirilmediği denetlendikten sonra gönderilmesi için dosyanın yerel mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, 21.03.2013 tarihinde oybirliği ile karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy