MAHKEMESİ :SULH HUKUK MAHKEMESİ
DAVA TÜRÜ : TAPU KAYIT DÜZELTİMİ
Taraflar arasındaki davadan dolayı ... (...) Sulh Hukuk Hakimliğinden verilen 11.4.2013 gün ve 189-348 sayılı kararın Yargıtayca incelenmesi davalı vekili tarafından istenilmiş olmakla, dosya tetkik olunarak gereği düşünüldü.
-KARAR-
Hükmü temyiz eden davalı ... vekili temyiz isteğinden vazgeçtiğine ilişkin dilekçe ibraz etmiş ise de, temyizden vazgeçilmesine yönelik üst makam ... Muhakemat Müdürlüğünün 29.5.2013 tarihli olur yazısı dilekçe ekinde bulunmamaktadır.
Bu durumda, temyizden vazgeçilmesine yetki veren ... Muhakemat Müdürlüğünün 29.5.2013 tarihli olur yazısının evraka eklenmesi ve ondan sonra gönderilmesi için dosyanın yerel mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, 31.10.2013 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy