MAHKEMESİ:ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
DAVA TÜRÜ: ELATMANIN ÖNLENMESİ, ECRİMİSİL
Taraflar arasında görülen davada;
Davacı, kayden malik olduğu 376 parselde yer alan 13 nolu bağımsız bölümde davalının fuzuli şagil olduğunu, tüm uyarılara rağmen davalının işgale son vermediğini ve kendisine herhangi bir bedel de ödemediğini ileri sürerek, el atmanın önlenmesi ile 15.500.00-TL ecrimisilin tahsilini istemiştir.
Davalı, bir savunma getirmemiştir.
Mahkemece, davalının haklı ve geçerli bir neden olmaksızın taşınmazı kullandığı gerekçesiyle davanın kabulüne karar verilmiştir.
Karar, davalı tarafından süresinde temyiz edilmiş olmakla; Tetkik Hakimi ...'ın raporu okundu, düşüncesi alındı. Dosya incelendi, gereği görüşülüp düşünüldü.
-KARAR-
Dosya içeriğine, toplanan delillere, hükmün dayandığı yasal ve hukuksal gerekçeye ve özellikle delillerin takdirinde bir isabetsizlik bulunmamasına göre; davalının temyiz itirazı yerinde değildir. Reddiyle usul ve yasaya uygun olan hükmün ONANMASINA, aşağıda yazılı 1.581.50.-TL. bakiye onama harcının temyiz eden davalıdan alınmasına, 27.5.2013 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.