MAHKEMESİ :ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
Taraflar arasındaki davadan dolayı ... 7. Asliye Hukuk Hakimliğinden verilen 23.01.2014 gün ve 366-31 sayılı kararın Yargıtayca incelenmesi davalı ... vekili tarafından istenilmiş olmakla, dosya tetkik olunarak gereği düşünüldü.
-KARAR-
1- Dava konusu 2654 ada 52 parsel sayılı taşınmazın davalı ... tarafından diğer davalı ...'a satışına ilişkin resmi akit tablosu ile bu satış sırasında kullanılan vekaletnamenin merciinden temin edilerek evrakına eklenmesi,
2- Cumhuriyet Başsavcılığına dolandırıcılık ve tefecilik suçundan şuç duyurusunda bulunulduğu ( ... Cumhuriyet Başsavcılığının 2013/10146 soruşturma numaralı ) anlaşılmakla, anılan soruşturma sonucunun akibetinin ne olduğunun da araştırılarak evrakına eklenmesi, istenilen hususların eksiksiz olarak dosyasına getirtildiğinin Hakim tarafından kontrol edilmesi, ondan sonra gönderilmesi için dosyanın yerel mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, 10.12.2014 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy