MAHKEMESİ :SULH HUKUK MAHKEMESİ
DAVA TÜRÜ : ECRİMİSİL
Taraflar arasındaki davadan dolayı ... Sulh Hukuk Hakimliğinden verilen 12.6.2013 gün ve 158-254 sayılı kararın Yargıtayca incelenmesi davalı ... tarafından istenilmiş olmakla, dosya tetkik olunarak gereği düşünüldü.
-KARAR-
İncelenmesi gerekli görülen;
1-Dava konusu 13 parça taşınmazın davacılar ve davalı ...'e intikaline esas teşkil eden resmi senetlerin,
2-Taraflar arasında görüldüğü ifade edilen elatmanın önlenmesi ve izalei şuyuu davalarına ilişkin dosyaların numaralarının taraflardan sorulmak suretiyle celbine,
3-Kayıtlara şerh düşülen ... Sulh Hukuk Mahkemesinin 2007/592 Esas sayılı dosyasının aslının veya onaylı birer suretinin merciinden istenerek evrakına eklenmesi ve ondan sonra gönderilmesi için dosyanın yerel mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, 24.03.2014 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy