MAHKEMESİ:SULH HUKUK MAHKEMESİ
Taraflar arasındaki davadan dolayı ... Sulh Hukuk Hakimliğinden verilen 18.9.2013 gün ve 664-1012 sayılı kararın Yargıtayca incelenmesi davalı vekili tarafından istenilmiş olmakla, dosya tetkik olunarak gereği düşünüldü.
-KARAR-
Temyiz incelemesine esas olması bakımından,
1-Dava konusu 750 ve 778 parsel sayılı taşınmazların tesciline dayanak teşkil eden 17.07.1957 tarihli 31 ve 32 sıra numaralı tapu kayıtlarının getirtilmesi,
2-Dava konusu taşınmazların bulunduğu yerde tapu kayıtlarında malik olarak görünen kişi ....) ile aynı kimlik bilgilerine sahip başkaca kişi veya kişilerin bulunup bulunmadığı nüfus müdürlüğünden sorulması, gelecek bilgi ve belgelerin evrakına eklenmesi ve ondan sonra gönderilmesi için dosyanın yerel mahkemesine, GERİ ÇEVRİLMESİNE, 14.4.2014 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.