MAHKEMESİ:ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
Taraflar arasında görülen davada;
Davacı, maliki olduğu 536 parsel sayılı taşınmazdan ... İletişim Hizmetleri tarafından elektrik direği geçirildiğini belirterek taşınmaza yapılan elatmanın önlenmesine, eski hale getirilmesine ve 5 yıllık kira bedelinin tahsiline karar verilmesini istemiştir.
Davalı; enerji nakil hattına sonradan katılım sağlandığını, yalnızca kendine husumet yöneltilemeyeceğini belirterek davanın reddini savunmuştur.
Mahkemece, davalının herhangi bir hakka dayanmayan elatmasının önlenmesine, taşınmazın eski hale getirilmesine ve ecrimisile karar verilmiştir.
Karar, davalı tarafından süresince temyiz edilmiş olmakla, Tetkik Hakimi ...’un raporu okundu, düşüncesi alındı. Dosya incelendi, gereği görüşülüp düşünüldü.
-KARAR-
Dosya içeriğine, toplanan delillere, hükmün dayandığı yasal ve hukuksal gerekçeye ve özellikle delillerin takdirinde bir isabetsizlik bulunmamasına göre; davalının temyiz itirazı yerinde değildir. Reddiyle usul ve yasaya uygun olan hükmün ONANMASINA, aşağıda yazılı 27,80 .-TL. bakiye onama harcının temyiz eden davalıdan alınmasına, 29.05.2017 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.