MAHKEMESİ :ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
DAVA TÜRÜ : TAZMİNAT
Taraflar arasındaki davadan dolayı ... 10. Asliye Hukuk Mahkemesinden verilen 12.02.2015 gün ve 168-45 sayılı kararın Yargıtayca incelenmesi davacılar vekili tarafından istenilmiş olmakla, dosya tetkik olunarak gereği düşünüldü.
-KARAR-
Temyiz incelemesine esas olmak üzere;
1- ... Büyükşehir Belediye Başkanlığının 08.05.2014 tarihli 1145/2280 sayılı encümen kararının kesinleşip kesinleşmediğinin ilgili merciinden sorulması,
2- 90741 ada 3 parsel ve 90737 ada 16 parsel sayılı taşınmazların ilk tessisinden itibaren tüm tedavüllerini gösterir tapu kayıtlarının (ilk tesisinden itibaren resmi senet imar ve ifraza ilişkin geldi- gitti tapu kayıtları ile beraber) ilgili tapu müdürlüğünden getirtilmesi,
Geri çevirmeyle istenilen hususların eksiksiz yerine getirilip getirilmediğinin bizzat mahkeme hakimi tarafından denetlendikten sonra gönderilmesi için dosyanın yerel mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, 12/04/2018 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy