... ile 1-... adına Av.... 2-... adına.... aralarındaki dava hakkında ...... 4.İş Mahkemesinden verilen 18/03/2009 günlü ve 523/125 sayılı hükmün temyizen incelenmesi davalılar avukatı tarafından istenilmesi üzerine dosya incelendi gereği konuşulup düşünüldü.
Davalılardan ... adına cevap ve temyiz dilekçesi sunan Av....’ın dosya içinde davalının vekili olduğunu gösterir vekaletname veya yetki belgesinin aslı ya da onaylı örneğinin olmadığı anlaşılmakla;
Hukuk Usulü Muhakemeleri Kanunu’nun 67. maddesi gereğince, anılan vekile vekaletname ibrazı, aksi takdirde adı geçen davalı asile yapılan işlemleri kabul ettiğini dilekçe ile bildirmesi için kesin süre içerir muhtıra tebliğ edilip, ibrazı halinde dosyanın aynen, aksi halinde hükmün, adı geçen davalıya yöntemince tebliğ edilerek, temyiz süresi geçtikten ve gerektiğinde Hukuk Usulü Muhakemeleri Kanununun 432. maddesindeki prosedür işletildikten sonra gönderilmek üzere dosyanın mahalline GERİ ÇEVRİLMESİNE, temyiz itirazlarının bu noksanlıklar giderilip dosya geldikten sonra incelenmesine 19.10.2010 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy