... adına ..... adına..... 4-... arasındaki dava hakkında.....Mahkemesinden verilen 14/12/2006 günlü ve 493/670 sayılı hükmün davacı Kurum ve davalılardan...... Avukatları tarafından temyiz edilmesi üzerine dosya incelendi, gereği konuşulup düşünüldü.
Gıyabi hükmün davalılardan ...’a 7201 sayılı Yasanın 35. maddesine göre,dava dilekçesinin tebliğ edilemediği “.....” adresine yapıldığı, oysa dava dilekçesinin (18.10.2002 tarihli duruşma gününün) adı geçene “.....” adresinde tebliğ edildiği anlaşılmakla;
Gıyabi hükmün, aleyhine hüküm kurulan davalılardan ...’a duruşma gününün tebliğ edildiği yukarıda belirtilen adrese yöntemince tebliğ edilerek, temyiz süresi geçtikten ve gerektiğinde Hukuk Usulü Muhakemeleri Kanununun 432. maddesindeki prosedür işletildikten sonra gönderilmek üzere dosyanın mahalline GERİ ÇEVRİLMESİNE, davacı Kurum ile davalılardan .... vekillerinin temyiz itirazlarının bu noksanlıklar giderilip dosya geldikten sonra incelenmesine 14/12/2010 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy