.....
Dava, rucüan tazminat istemine ilişkindir.
Mahkemece, ilâmında belirtildiği şekilde isteğin kabulüne karar verilmiştir.
Hükmün, davalı avukatı tarafından temyiz edilmesi üzerine, temyiz isteğinin süresinde olduğu anlaşıldıktan ve Tetkik Hâkimi ... tarafından düzenlenen raporla dosyadaki kağıtlar okunduktan sonra işin gereği düşünüldü ve aşağıdaki karar tespit edildi.
Hüküm davalı avukatı tarafından 2.5.2013 tarihinde temyiz edilmiş ise de, davalı avukatı tarafından 21.5.2013 tarihinde temyiz isteğinden vazgeçtiklerinin bildirilmiş olması ve davalı vekilinin temyizden feragat yetkisinin olduğunun anlaşılması karşısında, temyiz dilekçesinin feragat sebebiyle reddi cihetine gitmek gerekmiştir.
SONUÇ:Yukarıda açıklanan gerekçelerle temyiz dilekçesinin feragat nedeniyle REDDİNE,04.07.2013 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.
......
Full & Egal Universal Law Academy