... adına Av.... ile ... Başkanlığı adına Av. ... arasındaki dava hakkında ... 12. İş Mahkemesi’nden verilen 27.09.2013 gün ve 2012/1042-2013/792 sayılı hükmün temyiz yolu ile incelenmesi davalı Kurum avukatı tarafından istenilmesi üzerine dosya incelendi, gereği düşünüldü :
1- Davacının yurtdışı hizmetlerini borçlanmaya ilişkin başvurusunun reddine ilişkin Kurum yazısının davacıya tebliğ tarihi kurum'dan sorulup cevabi yazı;
2- Davacının yurtdışındaki çalışmalarını gösterir belge dosya içinde bulunmamakta olup, ilgili ülke kurumunca düzenlenmiş yurtdışı çalışmalara ilişkin TR - 4 belgesi getirtilip dosyaya konulduktan sonra gönderilmek üzere dosyanın mahalline GERİ ÇEVRİLMESİNE, bu eksiklikler giderilip dosya geldikten sonra temyiz itirazlarının incelenmesine, 05.06.2014 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy