.......
Dava, 10.10.1984 ile 30.04.1988 tarihleri arasında davalı işveren nezdinde geçen çalışmaların tespiti istemine ilişkindir.
Mahkemece, ilamında belirtildiği şekilde davanın kabulüne karar verilmiştir.
Hükmün, davalı Kurum avukatı tarafından temyiz edilmesi üzerine, temyiz isteğinin süresinde olduğu anlaşıldıktan ve Tetkik Hakimi ... tarafından düzenlenen raporla dosyadaki kağıtlar okunduktan sonra işin gereği düşünüldü ve aşağıdaki karar tespit edildi.
Dosyadaki yazılara, hükmün Dairemizce de benimsenmiş bulunan yasal ve hukuksal gerekçeleriyle dayanağı maddi delillere ve özellikle bu delillerin takdirinde bir isabetsizlik görülmemesine göre,davacının sicil numarasının yanlış yazılması nedeniyle 1985/2. dönemindeki 66 günlük hizmet süresinin idari yoldan düzeltilebileceği hususunun infaz aşamasında gözetilmesinin mümkün bulunmasına göre, yerinde görülmeyen bütün temyiz itirazlarının reddiyle usûl ve kanuna uygun olan hükmün ONANMASINA, 25.03.2013 gününde oybirliği ile karar verildi.
.......
Full & Egal Universal Law Academy