... adına Av. ... ile 1-... adına Av. ... ve 2-... adına Av. ... aralarındaki dava hakkında Bakırköy 19. İş Mahkemesinden verilen 09/03/2015 günlü ve 2014/17 Esas - 2015/130 Karar sayılı hükmün, davacı Kurum ve davalılardan ... avukatları tarafından temyiz edilmesi üzerine dosya incelendi, gereği konuşulup düşünüldü.
1-Dosyanın tetkikinde, davalı ... vekiline gerekçeli kararın tebliğ edildiğine dair bir evrakın bulunmadığı anlaşılmıştır. Gerekçeli kararın anılan davalı vekiline tebliğ edildi ise tebliğ belgeleri eklenerek; şayet tebliğ edilmedi ise tebliğ edilerek, temyiz süresi geçtikten ve gerektiğinde Hukuk Usulü Muhakemeleri Kanununun 432. maddesindeki prosedür işletildikten sonra,
2-Sigortalının, 01.04.2015 tarihinde sürekli iş göremezlik kontrol muayene kaydı bulunması nedeniyle, sigortalının sürekli iş göremezlik oranının kesinleşip kesinleşmediği, kurumdan araştırılıp, buna dair evrakın dosyaya eklenmesini teminen dosyanın mahalline GERİ ÇEVRİLMESİNE, 20.03.2017 gününde oybirliğiyle karar verildi.