... adına Av. ... ile ... adına Av. ... arasındaki dava hakkında ... . İş Mahkemesinden verilen 07.04.2015 günlü ve 2014/947 E – 2015/427 K sayılı hükmün, davalı Kurum avukatı tarafından temyiz edilmesi üzerine dosya incelendi, gereği konuşulup düşünüldü.
Önceki geri çevirme kararı ile yeni tarihli TR-4 belgesi celp edilerek dosyaya konularak gönderilmesi istenildiği halde, davalı Kurumun Alman sigorta merci ile yapılan yazışma neticesi beklenilmeksizin dosyadaki mevcut olan 19.02.2009 tarihli TR-4 belgesinin gönderildiği anlaşılmaktadır.
Yeniden geri çevirmeye neden olunmayacak şekilde, davacının aylık için yurda kesin dönüş şartlarının denetimine imkan verecek şekilde Almanya’daki sigortalılık durumunun tamamını gösterir yeni tarihli TR 4 (yurtdışı çalışma) belgesi getirtilip, dosyaya konulduktan sonra, gönderilmek üzere, dosyanın mahalline GERİ ÇEVRİLMESİNE, temyiz itirazlarının bu noksanlıklar giderilip dosya geldikten sonra incelenmesine, 29.03.2018 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy