... adına Av. ... ile ... arasındaki dava hakkında ...İş Mahkemesinden verilen 28.5.2012 günlü ve 2010/617 Esas – 2012/562 Karar sayılı hükmün, davalı tarafından temyiz edilmesi üzerine dosya incelendi, gereği konuşulup düşünüldü.
Yeniden geri çevirmeye mahal bırakmaksızın;
1-)Davalı Kurumdan, davacıya ait talep edilen yersiz aylıklara ilişkin kurum işlem ve tahsis dosyasının eksiksiz okunaklı bir suretinin celp edilmesine,
2-)Müfettiş raporunun okunaklı onaylı suretinin celp edilmesine,
3-)Davalı tarafından açılan kurum işleminin iptali davası olup olmadığının araştırılarak var ise kesinleşmiş ise celp edilmesine, kesinleşmemiş karar verilmiş ise karar örneğinin eklenmesine, derdest ise hangi aşamada olduğu belirlenerek, celp edilip eklendikten sonra, dosyanın incelenmek üzere gönderilmesi için mahalline GERİ ÇEVRİLMESİNE, 28.02.2019 günü oybirliği ile karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy