MAHKEMESİ :Asliye Ceza Mahkemesi
SUÇ : Mühür bozma, Yaralama
HÜKÜM : Mahkumiyet
Sanık ... hakkında mühür bozma suçundan kamu davası açılmış ve hakkında mahkumiyet hükmü kurulmuş olmasına, sanık ... hakkında mühür bozma suçundan açılmış dava ve verilmiş bir mahkumiyet hükmü bulunmamasına rağmen katılan ... lehine vekalet ücretine sanık ... yönünden de hükmedilmesi hususunda kanun yararına bozma yoluna başvurulması mümkün görülmüştür.
Sanık ...’ın hakkında yaralama suçundan kurulan hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına dair hükme yönelik talebin incelenmesinde;
Hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına ilişkin kararların 5560 sayılı Kanun ile değişik 5271 sayılı CMK’nin 231/12. maddesi uyarınca temyizi mümkün olmayıp itiraz yoluna tabi olduğu anlaşıldığından; sanığın temyiz talebi hususunda dosyanın incelenmeksizin mahalline İADESİNE, 01.02.2021 tarihinde oy birliği ile karar verildi.