MAHKEMESİ:SULH HUKUK MAHKEMESİ
Taraflar arasındaki davadan dolayı... Sulh Hukuk Mahkemesi’nce verilen 29.05.2014 gün ve 2010/1090-2014/389 sayılı hükmün Yargıtayca incelenmesi davalı vekili tarafından istenilmekle dosyadaki kağıtlar okundu gereği konuşulup düşünüldü:
Mahkemece verilen karar davalı vekili tarafından yasal temyiz süresi içinde temyiz edilmiş ise de, heyetçe incelenmesine gerek görülen ..... İcra Müdürlüğü'nün 2010/16904 Esas sayılı icra dosyasının temyiz incelemesi için gönderilen evraklar arasında yer almadığı anlaşılmıştır.
Bu durumda, dosyanın temyizen incelenebilmesi için... İcra Müdürlüğü'nün 2010/16904 Esas sayılı icra dosyasının aslı veya onaylı sureti eklendikten sonra Dairemize gönderilmesi için dosyanın yerel mahkemesine iadesine karar vermek gerekmiştir.
SONUÇ: Yukarıda açıklanan nedenlerle, dosyanın yerel mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, 19.01.2015 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.