MAHKEMESİ :TİCARET MAHKEMESİ
Taraflar arasındaki davadan dolayı .... Asliye Ticaret Mahkemesi’nce verilen 30.12.2013 gün ve 2011/480-2013/392 sayılı hükmün Yargıtayca incelenmesi davacı vekili tarafından istenilmekle dosyadaki kağıtlar okundu gereği konuşulup düşünüldü:
Dosyanın incelenmesinde, 22.02.2010 düzenleme tarihli, 30.000 Euro bedelli, davalı tarafından davacı lehine keşide edilen ve icra müdürlüğü kasasında bulunduğu belirtilen senedin ön ve arka yüzünü gösterir tasdikli fotokopisinin bulunmadığı anlaşıldığından, bu eksikliğin giderilmesinden sonra Dairemize iade edilmek üzere dosyanın geri çevrilmesine karar vermek gerekmiştir.
SONUÇ: Yukarıda açıklanan nedenlerle eksik hususun ikmali için dosyanın mahal mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, 03.11.2014 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy