MAHKEMESİ :ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
Taraflar arasındaki davadan dolayı ... Asliye Hukuk Mahkemesi’nce verilen 12/05/2015 gün ve 2014/87-2015/839 sayılı hükmün Yargıtayca incelenmesi davalı vekili tarafından istenilmekle dosyadaki kağıtlar okundu gereği konuşulup düşünüldü:
Dosyanın incelenmesinden hakedişlerin aslının veya onaylı suretinin dosya içerisinde bulunmadığı anlaşılmakla sözleşmenin düzenlendiği tarihten sonra taraflar arasındaki tüm yazışmaların ve varsa itirazları da kapsayacak şekilde hakedişlerin, yazışmalar ve itirazların onaylı örneklerinin idareden celp edilerek temyiz incelemesinde dikkate alınmak üzere Dairemize gönderilmesi için dosyanın Mahalli Mahkemesine gere çevrilmesine karar vermek gerekmiştir.
SONUÇ:Yukarıda açıklanan nedenlerle eksiklerin ikmal edilerek Dairemize gönderilmesi için dosyanın Mahalli Mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, 06/06/2016 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy