MAHKEMESİ :FİKRİ VE SINAÎ HAKLAR HUKUK MAHKEMESİ
Taraflar arasındaki davadan dolayı Fikri ve Sınaî Haklar Hukuk Mahkemesi’nce verilen 26/04/2016 gün ve 2013/297-2016/80 sayılı hükmün Yargıtayca incelenmesi asıl davada davacı-birleşen davada davalı vekili tarafından istenilmekle dosyadaki kağıtlar okundu gereği konuşulup düşünüldü:
Dava dosyası üzerinde yapılan incelemede asıl dava dosyasının bir kısmı ile birleşen davaya ilişkin dosyanın kararı temyiz eden davacı/karşı davalı vekilinin vekaletnamesinin dosya içerisinde mevcut olmadığı anlaşılmıştır. Sağlıklı bir temyiz incelemesinin yapılması için dava dosyasındaki bu eksikliklerin dosya kapsamına alınarak Dairemize gönderilmek üzere dosyanın mahalline geri çevrilmesine karar vermek gerekmiştir.
SONUÇ: Yukarıda açıklanan nedenlerle, anılan eksikliğin ikmali için dosyanın mahal mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, 23/05/2018 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy