MAHKEMESİ :TİCARET MAHKEMESİ
Taraflar arasındaki davadan dolayı İstanbul Anadolu 6. Asliye Ticaret Mahkemesince verilen 07.09.2018 gün ve 2017/506-2018/821 sayılı hükmün Yargıtayca incelenmesinin davacı ... vekili ve davalı ...A.Ş vekili tarafından istenilmekle dosyadaki kağıtlar okundu gereği konuşulup düşünüldü:
Dosyanın incelenmesinde, davacı ... vekilince temyiz dilekçesinde değinilen ıslah dilekçesinin dosya içerisinde mevcut olmadığı, sağlıklı temyiz incelemesinin yapılabilmesi için anılan ıslah dilekçesinin incelenmesi gerektiği anlaşılmakla mahkemece, davacı ... vekilince sunulan ıslah dilekçesinin dosyaya temininin sağlanmasından sonra temyiz talebinde bulunan taraflar yönünden temyiz incelemesi yapılmak üzere tekrar Dairemize gönderilmesi için dosyanın mahalline geri çevrilmesine karar vermek gerekmiştir.
SONUÇ: Yukarıda açıklanan nedenlerle eksik hususun tamamlanması için dosyanın mahal mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, 09.11.2020 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy