Mahkemesi :Asliye Ceza Mahkemesi
Suç :Taksirle yaralama
Hüküm :5237 sayılı TCK'nın 89/4, 62, 50, 52/2-4, 53/6. maddeleri gereğince mahkumiyet, sürücü belgesinin 4 ay süre ile geri alınması.
Taksirle yaralama suçundan, mahkûmiyetine ilişkin hüküm, sanık tarafından temyiz edilmekle dosya incelenerek gereği düşünüldü:
Gerekçeli kararın ve sanığın temyiz dilekçesinin şikayetçi olduğunu bildirmesine karşın katılma talebi sorulmayan şikayetçi ... ile duruşmalara katılmayan şikayetçi ...'na ve suç tarihi itibariyle 18 yaşını ikmal etmediğinden 5271 sayılı CMK'nın 234/2. maddesi uyarınca vekil atanması zorunlu olan şikayetçi ...'na vekil görevlendirildikten sonra vekile tebliğinden sonra tebliğ belgelerinin ve verilmesi halinde temyiz dilekçelerinin eklenerek iadesi için dosyanın mahalline gönderilmek üzere Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına TEVDİİNE, 24.09.2012 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy