Mahkemesi :Ağır Ceza Mahkemesi
Suç : Taksirle öldürme
Hüküm : Sanık ... hakkında; 5237 sayılı TCK'nın 85/2, 22/3, 62/1, 53/6, 63..maddeleri gereğince mahkumiyet, sürücü belgesinin geri alınması,
Sanık ... hakkında; Beraat
Taksirle öldürme suçundan sanık ...'in mahkumiyetine sanık ...'nın beraatine ilişkin hükümler, sanık ... müdafii ile katılan vekili tarafından temyiz edilmekle, dosya incelenerek gereği düşünüldü:
Sanık ... hakkında yapılan yargılama sonunda, yüklenen suç açısından failin taksirinin bulunmadığı, gerekçeleri gösterilerek mahkemece kabul ve takdir kılınmış olduğundan, sanık ... hakkında ise yapılan yargılamaya, toplanıp karar yerinde gösterilen delillere, mahkemenin kovuşturma sonuçlarına uygun olarak oluşan kanaat ve takdirine, incelenen dosya kapsamına göre, sanık ... müdafinin kusura, katılan vekilinin bir nedene dayanmayan temyiz itirazlarının reddiyle, sanık ... hakkındaki beraat ve sanık ... hakkındaki mahkumiyet hükümlerinin isteme uygun olarak ONANMASINA, 18.02.2014 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy