Mahkemesi :Ağır Ceza Mahkemesi
Suç : Taksirle öldürme
Hükümler : 1-Sanık ... hakkında; TCK'nın 85/2, 62/1, 50/1-a, 52/2,4; 53/6 ve 63. maddeleri gereğince mahkumiyet, sürücü belgesinin geri alınması
2-Sanık ... hakkında; TCK'nın 85/1, 62/1, 50/1-a. 52/2,4; 53/6 ve 63. maddeleri gereğince mahkumiyet, sürücü belgesinin geri alınması
Taksirle öldürme suçundan sanıkların mahkumiyetlerine ilişkin hükümler, sanıklar müdafileri tarafından temyiz edilmekle, dosya incelenerek gereği düşünüldü :
Bozmaya uyularak yapılan yargılamaya, toplanıp karar yerinde gösterilen delillere, mahkemenin kovuşturma sonuçlarına uygun olarak oluşan kanaat ve takdirine, incelenen dosya kapsamına göre, sanık ... müdafiinin, eksik incelemeye ve taksit miktarına; sanık ... müdafinin, erteleme veya hükmün açıklanmasının geri bırakılması hükümlerinin uygulanması gerektiğine ilişkin temyiz itirazlarının reddiyle hükümlerin isteme uygun olarak ONANMASINA, 08/05/2014 tarihinde oy birliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy