Mahkemesi :Asliye Ceza Mahkemesi
Suçlar : Haberleşmenin gizliliğini ihlal, Hakaret
Hüküm : 1- Haberleşmenin gizliliğini ihlal suçundan TCK'nın 132/2, 62, 51/1. maddeleri gereğince mahkumiyet
2- Hakaret suçundan TCK’nın 125/2-1, 43, 62, 51/1. maddeleri gereğince mahkumiyet
Heberleşmenin gizliliğini ihlal ve hakaret suçlarından sanığın mahkumiyetine ilişkin hükümler, sanık tarafından temyiz edilmekle, dosya incelenerek gereği düşünüldü:
Sanığın 25.02.2014 tarihli savcılık sorgusunda uzlaşmak istemediğini beyan etmesi nedeniyle tebliğnamedeki bozma isteyen görüşe iştirak edilmemiştir.
Yapılan yargılamaya, toplanıp karar yerinde gösterilen delillere, mahkemenin kovuşturma sonuçlarına uygun olarak oluşan kanaat ve takdirine, incelenen dosya kapsamına göre, sanığın verilen kararın yerinde olmadığına ilişkin temyiz itirazlarının reddiyle, hükmün isteme aykırı olarak ONANMASINA, 08.05.2018 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy