Mahkemesi :Ağır Ceza Mahkemesi
Dava: Koruma tedbirleri nedeniyle tazminat
Hüküm: 5.000'er TL maddi ve 10.000'er TL manevi tazminatın
davalıdan alınarak davacılara verilmesine
Davacıların tazminat taleplerinin kısmen kabulüne ilişkin hükümler, davalı vekili tarafından temyiz edilmekle, dosya incelenerek gereği düşünüldü;
Gerekçeli karar başlığında, ''Davacı: K.H.'' ibaresine yer verilmesi, mahallinde düzeltilebilir yazım yanlışlığı olarak kabul edilmiştir.
Bozma ilamına uyularak yapılan incelemeye, toplanıp karar yerinde gösterilen delillere, mahkemenin kovuşturma sonuçlarına uygun olarak oluşan kanaat ve takdirine, incelenen dosya kapsamına göre davalı vekilinin dosya kapsamına göre tutuklama haklı bir tedbir olduğundan tazminata hükmedilmemesi gerektiğine ve tazminat miktarına ilişkin temyiz itirazlarının reddiyle hükümlerin, isteme uygun olarak ONANMASINA, 14.05.2018 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.