MAHKEMESİ : Marmaris İcra Hukuk Mahkemesi
TARİHİ : 16/11/2005
NUMARASI : 2005/167/397
Yukarıda tarih ve numarası yazılı mahkeme kararının müddeti içinde temyizen tetkiki ..................Tic. Ltd. Şti. vekili tarafından istenmesi üzerine bu işle ilgili dosya mahallinden daireye gönderilmiş olmakla okundu ve gereği görüşülüp düşünüldü :
Alacaklı U. Ö. vekili tarafından borçlular .....................Tic. Ltd. Şti. ve M. B. haklarında icra takibine geçilmiş ve takibe sadece M. B. tarafından adı geçenin şahsı adına vekili Avukat A. H. A. aracılığı ile itiraz edilmiştir.
İcra Mahkemesince de hükmün borçlu M. B.'e yönelik olarak kurulduğu görülmektedir. Kararı temyiz eden ......................Tic. Ltd. Şti.nin bir itirazının bulunmadığı ve onun hakkında hüküm kurulmadığı gözetilerek bu şirket vekilinin temyiz dilekçesinin reddine karar verilmesi gerekmiştir.
SONUÇ :Yukarıda açıklanan nedenlerle ........................Tic. Ltd. Şti. vekilinin temyiz dilekçesinin (REDDİNE), 23.05.2006 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy