MAHKEMESİ : Silivri İcra Hukuk Mahkemesi
TARİHİ : 16/03/2006
NUMARASI : 152/21
Yukarıda tarih ve numarası yazılı mahkeme kararının müddeti içinde temyizen tetkiki borçlu Garanti Bankası vekili tarafından istenmesi üzerine bu işle ilgili dosya mahallinden daireye gönderilmiş olmakla okundu ve gereği görüşülüp düşünüldü :
Borçlu vekili Av. ................. vekaletnamesindeki yetkiye dayanarak 07.04.2006 tarihli dilekçeyle davadan ve temyizden feragat ettiği anlaşılmakla öncelikle Mahkemece davadan feregat hakkında bir karar verilmek üzere İcra Mahkemesi kararının bozulması gerekmiştir.
SONUÇ :Borçlu .................. vekilinin temyiz itirazlarının kabulü ile mahkeme kararının yukarıda yazılı nedenlerle İİK.366. ve HUMK.428. maddeleri uyarınca (BOZULMASINA), 13.06.2006 gününde oybirliğiyle karar verildi.