MAHKEMESİ : Malatya 1. İcra Hukuk Mahkemesi
TARİHİ : 26/12/2008
NUMARASI : 2008/328-2008/531
Yukarıda tarih ve numarası yazılı mahkeme kararının müddeti içinde temyizen tetkiki şikayetçi vekili tarafından istenmesi üzerine bu işle ilgili dosya mahallinden daireye gönderilmiş olmakla okundu ve gereği görüşülüp düşünüldü :
Alacaklı sıfatı bulunmayan şikayetçinin isteminin husumet sebebiyle reddi gerekirken işin esasının incelenmesi doğru değil ise de sonuçta istem reddedildiğinden sonucu doğru kararın onanması gerekmiştir.
SONUÇ : Şikayetçi vekilinin temyiz itirazlarının reddi ile sonucu doğru mahkeme kararırının yukarıda yazılı nedenlerle İİK 366 ve HUMK’nun 438. maddeleri uyarınca (ONANMASINA), 15,60 TL temyiz harcı alındığından başkaca harç alınmasına yer olmadığına, 06.07.2009 gününde oybirliğiyle karar verildi.