MAHKEMESİ : Çorlu İcra Hukuk Mahkemesi
TARİHİ : 25/05/2011
NUMARASI : 2011/98-2011/351
Yukarıda tarih ve numarası yazılı mahkeme kararının müddeti içinde temyizen tetkiki şikayetçi tarafından istenmesi üzerine bu işle ilgili dosya mahallinden daireye gönderilmiş olmakla okundu ve gereği görüşülüp düşünüldü :
Davacının İİK.nun 134.maddesinde sayılan ilgililerden bulunmadığından istemin husumetten reddi gerekirken işin esasının incelenerek yazılı şekilde karar verilmesi isabetsiz ise de, sonuçta istem reddedildiğinden sonucu doğru kararın onanmasına karar verilmiştir.
SONUÇ :Şikayetçinin temyiz itirazlarının reddi ile sonucu doğru mahkeme kararının yukarıda yazılı nedenlerle İİK.'nun 366. ve HUMK.'nun 438. maddeleri uyarınca (ONANMASINA), 18,40 TL onama harcının mahsubuna bakiye 2,75 TL harcın temyiz edenden alınmasına, 05/04/2012 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy