MAHKEMESİ : Kayseri 2. İcra Hukuk Mahkemesi
TARİHİ : 21/03/2012
NUMARASI : 2011/748-2012/198
Yukarıda tarih ve numarası yazılı mahkeme kararının müddeti içinde temyizen tetkiki şikayetçi tarafından istenmesi üzerine bu işle ilgili dosya mahallinden daireye gönderilmiş olup, dava dosyası için Tetkik Hakimi tarafından düzenlenen rapor dinlendikten ve dosya içerisindeki tüm belgeler okunup incelendikten sonra işin gereği görüşülüp düşünüldü:
Şikayetçinin, tapuda satış sureti ile devraldığı 08.05.2008 tarihinden sonra, haczin yenilenmesi adı altında takip borçlusu olmadığı icra takip dosyasında taşınmazlarına konan hacizlerin kaldırılmasını da istediğine göre, şikayetçinin bu konudaki istemi hakkında olumlu veya olumsuz bir karar verilmemesi isabetsizdir.
SONUÇ :Şikayetçinin temyiz itirazlarının kabulü ile mahkeme kararının yukarıda yazılı nedenlerle İİK.'nun 366. ve HUMK.'nun 428. maddeleri uyarınca (BOZULMASINA), ilamın tebliğinden itibaren 10 gün içinde karar düzeltme yolu açık olmak üzere, 05/11/2012 gününde oybirliğiyle karar verildi.