MAHKEMESİ:İcra Hukuk Mahkemesi
Yukarıda tarih ve numarası yazılı mahkeme kararının müddeti içinde temyizen tetkiki alacaklı tarafından istenmesi üzerine bu işle ilgili dosya mahallinden daireye gönderilmiş olup, dava dosyası için Tetkik Hakimi... tarafından düzenlenen rapor dinlendikten ve dosya içerisindeki tüm belgeler okunup incelendikten sonra işin gereği görüşülüp düşünüldü :
Kararın kendisine tebliğini talep eden ve temyiz eden alacaklı olup şikayette taraf olarak gösterilmemiş ise de, mahkemece verilen kararı temyiz etmekte hukuki yararı bulunmaktadır. Bu nedenle mahkemenin 09.05.2014 tarih ve 2013/296 E. - 2013/254 K. sayılı kararın tebliği talebinin reddine ilişkin ek kararının oybirliğiyle kaldırılmasına karar verildi. İşin esasına ilişkin temyiz itirazlarının incelenmesine geçildi.
Alacaklının temyiz itirazlarının incelenmesinde;
Tarafların karşılıklı iddia ve savunmalarına, dayandıkları belgelere, temyiz olunan kararda yazılı gerekçelere göre yerinde bulunmayan temyiz itirazlarının reddiyle usul ve kanuna uygun mahkeme kararının İİK. 366. ve HUMK. 438. maddeleri uyarınca (ONANMASINA), alınması gereken 27,70 TL temyiz harcından, evvelce alınan harç varsa mahsubu ile eksik harcın temyiz edenden tahsiline, ilamın tebliğinden itibaren 10 gün içinde karar düzeltme yolu açık olmak üzere, 27.01.2015 gününde oybirliğiyle karar verildi.