MAHKEMESİ :Sulh Hukuk Mahkemesi
Yukarıda tarih ve numarası yazılı mahkeme kararının müddeti içinde temyizen tetkiki davacı tarafından istenmesi üzerine bu işle ilgili dosya mahallinden daireye gönderilmiş olup, dava dosyası için Tetkik Hakimi ... tarafından düzenlenen rapor dinlendikten ve dosya içerisindeki tüm belgeler okunup incelendikten sonra işin gereği görüşülüp düşünüldü:
Şikayetçinin, 26/05/2015 günü yapılan taşınmaz ihalesinin feshi istemi ile icra mahkemesine başvurduğu, şikayetçinin ilk celseden önce, hiçbir delil toplanmadan ve inceleme yapılmadan şikayetinden feragat ettiği, mahkemece ihalenin feshi talebinin davadan feragat nedeni ile reddine karar verildiği anlaşılmıştır.
..Sulh Hukuk Mahkemesinin 15.07.2015 tarih ve 2015/577 E. - 2015/810 K. sayılı kararının davacı tarafından temyiz edilmesinden sonra davacı tarafından 19.10.2015 tarihli dilekçe ile temyizden feragat edildiği görülmekle, vaki feragat nedeniyle temyiz dilekçesinin reddine karar vermek gerekmiştir.
SONUÇ : Davacının temyiz isteminin feragat nedeniyle (REDDİNE), 10/12/2015 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy