MAHKEMESİ :İcra Hukuk Mahkemesi
Yukarıda tarih ve numarası yazılı mahkeme kararının müddeti içinde temyizen tetkiki davalı tarafından istenmesi üzerine bu işle ilgili dosya mahallinden daireye gönderilmiş olup, dava dosyası için düzenlenen rapor dinlendikten ve dosya içerisindeki tüm belgeler okunup incelendikten sonra işin gereği görüşülüp düşünüldü :
Dairemizin 25.04.2016 tarih ve 2016/8884 - 12116 E. K. sayılı ilamı ile takibe konu edilen ipotek akit tabloları ve ekindeki sözleşmelerin gönderilmesi istendiği halde anılan belgeler eklenmeksizin dosyanın Dairemize gönderildiği görülmüştür.
Yeniden tekide mahal verilmeksizin takibe konu edilen ve şikayetçi ipotek veren ...’a ait 1223-1224-1229 parsel sayılı taşınmazlar üzerinde kurulan 17.09.2010 tarih ve 10516 yevmiye numaralı ipoteğe ilişkin ipotek akit tabloları ile ekindeki sözleşmelerin okunaklı ve onaylı örneklerinin ilgili tapu sicil müdürlüğünden temin edilerek birlikte gönderilmesi için dosyanın mahalline GERİ ÇEVRİLMESİNE, 19/12/2016 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy