MAHKEMESİ :İcra Hukuk Mahkemesi
Yukarıda tarih ve numarası yazılı mahkeme kararının temyizen tetkiki davacı tarafından istenmesi üzerine bu işle ilgili dosya mahallinden daireye gönderilmiş olup, dosya içerisindeki tüm belgeler okunup incelendikten sonra işin gereği görüşülüp düşünüldü :
Takip dosyasının aslı gönderilmiş ise de; davaya esas olacak bazı belgelerin dosya içinde mevcut olmadığı görülmektedir.
Buna göre takip dosyası içinde rastlanılmayan takip talebinin, ödeme emrinin, haciz ihbarnamelerinin ve bu ihbarnamelerin 3. kişiye tebliğine ilişkin tebligat mazbatalarının, eğer 3. kişi tarafından itirazda bulunulmuş ise itiraz dilekçesinin (dilekçelerinin) eksiksiz olarak tamamının takip dosyası aslı içine konulmak suretiyle temin edilerek birlikte gönderilmesi için dosyanın mahalline GERİ ÇEVRİLMESİNE, 10/05/2018 gününde oybirliğiyle karar verildi.