MAHKEMESİ : ... Bölge Adliye Mahkemesi 23. Hukuk Dairesi
Yukarıda tarih ve numarası yazılı mahkeme kararının dosyası dairemize gönderilmiş olmakla okundu ve gereği görüşülüp düşünüldü :
Dairemizin 2017/7264 Esas, 2018/2320 Karar ve 12.03.2018 tarihli ilamı ile ... 26. İcra Müdürlüğünün 2016/14266 Esas sayılı takip dosyası aslının birlikte gönderilmesi için dosyanın geri çevrilmesine karar verildiği, ancak mahkemece geri çevirme ilamının gerekleri yerine getirilmeksizin ilgili icra dosyasının aslı yerine fotokopisinin gönderildiği anlaşılmıştır.
... 26. İcra Müdürlüğünün 2016/14266 Esas sayılı takip dosyası aslının, borçlu şirkete Tebligat Kanununun 35. maddesine göre yapılan tebligat öncesinde şirketin ticaret sicil adresine gönderilen ve iade edilen tebligatları da içerir şekilde; dosya aslı içinde bulunamaması halinde ise Uyapa taranmış örneği, bu da bulunamazsa PTT verileri eklenerek, mahkeme dosyası ile birlikte tekrar yazışmaya mahal verilmeden ivedi olarak gönderilmesi için dosyanın mahalline GERİ ÇEVRİLMESİNE, 19/11/2018 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy