... vekili avukat ... ile ... ... Belli vekili avukat ... ... aralarındaki dava hakkında Ümraniye 1. Asliye Hukuk Mahkemesinden verilen 23.11.2006 tarih ve 138-558 sayılı hükmün Dairenin 13.6.2007 tarih ve 4879-8380 sayılı ilamıyla onanmasına karar verilmişti. Süresi içinde davacı avukatınca kararın düzeltilmesi istenilmiş olmakla dosya incelendi, gereği konuşuldu.
KARAR
Dosyadaki yazılara, mahkeme kararında belirtilip Yargıtay ilamında benimsenen gerektirici sebeplere göre HUMK.nun 440. maddesinde sayılan nedenlerden hiç birisine uygun olmayan karar düzeltme isteğinin REDDİNE, ve aynı kanunun 442 maddesi hükmünce 170 (yüzyetmiş) YTL para cezası ile aşağıda dökümü yazılı 1.90 YTL. kalan harcın karar düzeltme isteyene yükletilmesine, 14.1.2008 gününde oybirliğiyle karar verildi.
vekili avukat ile vekili avukat ..aralarındaki dava hakkında .. Asliye Hukuk Mahkemesinden verilen .. tarih ve .. sayılı hükmün Dairenin .. tarih ve .. sayılı ilamıyla onanmasına karar verilmişti. Süresi içinde dava.. avukatınca kararın düzeltilmesi istenilmiş olmakla dosya incelendi, gereği konuşuldu.
KARAR
Dosyadaki yazılara, mahkeme kararında belirtilip Yargıtay ilamında benimsenen gerektirici sebeplere göre HUMK.nun 440. maddesinde sayılan nedenlerden hiç birisine uygun olmayan karar düzeltme isteğinin REDDİNE, ve aynı kanunun 442 maddesi hükmünce 170 (yüzyetmiş) YTL para cezası ile aşağıda dökümü yazılı .. YTL. kalan harcın karar düzeltme isteyene yükletilmesine, .2008 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy