... Vekili avukat ... Kablon ile Belevi Belediyesi.... Vekili avukat ... aralarındaki dava hakkında ... Asliye Hukuk Mahkemesinden verilen 16.12.2009 gün ve 295-329 sayılı hükmün davalı avukatınca temyiz edilmesi üzerine dosya incelendi, gereği konuşuldu.
K A R A R
3533 sayılı Yasanın 6.maddelerinde hakemler tarafından verilen kararların kesin olduğu ve ancak bu kararlara karşı yeniden incelenmeyi gerektirecek haklı nedenlerin varlığı halinde kararı veren hakeme itiraz olunabileceği kabul edilmiştir. Bu durumda temyiz incelemesinin yapılması hukuken olanaksızdır. O nedenle temyiz dilekçesinin reddi gerekir.
SONUÇ: Yukarıda açıklanan nedenlerle temyiz dilekçesinin reddine, istek itiraz niteliğinde bulunduğundan gereğin kararı veren hakem tarafından yapılmasına, 29.4.2010 gününde oybirliğiyle karar verildi.