Eli Müessese Müdürlüğü vekili avukat .... ile ... Orman İşletme Müdürlüğü vekili avukat Mustafa Can aralarındaki dava hakkında ... 2. Asliye Hukuk Mahkemesinden verilen 30.3.2011 gün ve 121-127 sayılı hükmün davalı avukatı tarafından temyiz edilmesi üzerine dosya incelendi gereği konuşuldu.
KARAR
Temyiz incelemesi yapılması için gerekli görülen; ... 1.Asliye Hukuk Mahkemesi’nin 2007/607 esas - 2010/337 karar sayılı dosyasının celbi ile dosyaya eklenmesi, bundan sonra temyiz incelemesi yapılmak üzere dosyanın Dairemize gönderilmesi için mahalline geri çevrilmesine karar verilmesi gerekmiştir.
SONUÇ: Yukarıda açıklanan nedenlerle dosyanın mahalline GERİ ÇEVRİLMESİNE, 22.12.2011 gününde oybirliğiyle karar verildi.