... ile ... aralarındaki dava hakkında ... 2.Asliye Hukuk Mahkemesinden verilen 12.10.2012 gün ve 261-527 sayılı hükmün taraflarca temyiz edilmesi üzerine dosya incelendi, gereği konuşuldu.
K A R A R
Dosyanın incelenmesinde, davalının temyiz dilekçesinin davacıya tebliğ edildiğine dair herhangi bir bilgi ve belgenin bulunmadığı anlaşılmakta olup, davalının temyiz dilekçesi davacıya tebliğ edilmiş ise buna dair belgenin temin edilerek; tebliğ edilmemiş ise Tebligat Yasası hükümlerine uygun olarak tebliğ edildikten ve cevap süresi beklenildikten sonra iadesi için dosyanın mahalline geri çevrilmesine karar verilmesi gerekmiştir.
SONUÇ: Yukarıda açıklanan şekilde işlem yapılması için dosyanın mahalline GERİ ÇEVRİLMESİNE, 25.6.2013 gününde oybirliğiyle karar verildi.