... vekili avukat ... ile 1-... vekili avukat ..., 2-... aralarındaki dava hakkında ... 3. Asliye Hukuk Mahkemesinden verilen 08/09/2015 gün ve 2006/231-2015/647 sayılı hükmün davacı avukatı tarafından temyiz edilmesi üzerine dosya incelendi gereği konuşuldu.
KARAR
Mahkemece 18.1.2016 tarihli tashih şerhinin taraflara tebliğ edildiğine dair dosyada bir belge veya bilgi yoktur. Tebliğ belgesinin eklenmesi yok ise kayıtlara dayanılarak tebliğ gününün açıklanması, tebliğ edilmemiş ise Tebligat Yasası hükümlerine uygun olarak tebliğin yapılması ve temyiz süresi geçirildikten sonra iadesi için dosyanın mahalline geri çevrilmesi gerekir.
SONUÇ: Yukarıda açıklanan nedenlerle dosyanın mahalline GERİ ÇEVRİLMESİNE, 27/06/2018 gününde oybirliğiyle karar verildi.