... vekili avukat ... ile ... ... ... .. Tic. San. Ltd. Şti. vekili avukat ... aralarındaki dava hakkında ... 2. Asliye Hukuk Mahkemesinden verilen 09/02/2016 gün ve 2015/8-2016/45 sayılı hükmün davacı avukatı tarafından temyiz edilmesi üzerine dosya incelendi gereği konuşuldu.
K A R A R
Davacı ... vekili temyiz aşamasında 17.04.2017 tarihli Uyap üzerinden e-imzalı olarak gönderdiği dilekçesi ile temyizden vazgeçtiği ve vekaletnamesinde temyiz feragat yetkisi bulunduğundan temyiz isteminin feragat nedeniyle reddine karar vermek gerekmiştir.
SONUÇ: Yukarıda açıklanan nedenle, davacı vekilinin temyiz isteminin feragat nedeniyle REDDİNE, peşin alınan harcın istek halinde iadesine, 03/10/2017 gününde oybirliğiyle karar verildi.