... vekili avukat ... ile ... aralarındaki dava hakkında ... Asliye Hukuk Mahkemesinden verilen 02/06/2016 gün ve 2011/437-2016/119 sayılı hükmün davalı tarafından temyiz edilmesi üzerine dosya incelendi gereği konuşuldu.
KARAR
İncelenmesine gerek görülen, davaya konu çeklerin karşılıklarının bulunup bulunmadığı, bankaya ibraz edilip edilmediği, davacı tarafından değişik tarihlerde orman işletme müdürlüğünün banka hesabına "KPS" açıklaması ile yatırılan paraların yatırılma amacına ilişkin bilgi ve belgelerin ilgili yerden celbi ile gönderilmesi için dosyanın mahalline geri çevrilmesine karar verilmesi gerekmiştir.
SONUÇ: Yukarıda açıklanan nedenlerle dosyanın mahalline GERİ ÇEVRİLMESİNE, 15/05/2018 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy